ΙΟΒΕ: Μελέτη για τη συμβολή της βιομηχανίας πλαστικού στην ελληνική οικονομία

www.in.gr

Στην Ελλάδα η βιομηχανία πλαστικών αποτελεί σημαντική μεταποιητική δραστηριότητα, με εξειδίκευση σε συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς πλαστικών υλών και προϊόντων και με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

ΙΟΒΕ: Μελέτη για τη συμβολή της βιομηχανίας πλαστικού στην ελληνική οικονομία | in.gr


Η συνεισφορά της βιομηχανίας πλαστικού στην Ελλάδα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και οι προϋποθέσεις για τη μελλοντική της ανάπτυξη, είναι οι βασικοί θεματικοί άξονες της μελέτης για τον κλάδο, που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (IOBE) με τίτλο: «Ο κλάδος πλαστικών στην Ελλάδα. Συμβολή στην ελληνική οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης», που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του «Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος», στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».


Συνέχεια στην πηγή: www.in.gr

1 σχόλιο:

  1. After the first successful print, we move on to designs we’ve found on Thingiverse. For our 2020 and 2021 testing, that group included “Low-Poly Bulbasaur” and “Low-Poly Charmander” by Thingiverse member flowalistik, “Curved honeycomb vase” by eggnot, and “Skull lamps - Voronoi Style” Lock Cylinders by shiuan. Our 2022 check added the “3DBenchy” mannequin by CreativeTools and the “Nano All In One 3D printer test” from Printables member Steeveeet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή